Teollisuusliiton jäsenristeily 2018

13.2.2018

Lähde mukaan Teollisuusliiton jäsenristeilylle 26.-27.52018!

Nyt on oiva hetki tutustua uuden liittomme toimintaan ja sen tuomiin uusiin tuttavuksiin, sekä viettää leppoisa vuorokausi vanhojen tuttujen kanssa. HKY on varannut jäsenilleen muutamia hyttejä Teollisuusliiton jäsenristeilyltä ja täten toivottaa kaikki tervetulleeksi merimatkalle mukaan.

Risteilyn hinta on 132 euroa, josta HKY tukee jäseniään 50 euron verran, sekä tarjoaa viisi kappaletta drinkkilippuja ja sunnuntain lounaan.

HKY:n varaamat hytit ovat joko A2 tai A4 hyttejä. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake tai lähettämällä sähköpostitse yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite), syntymäaikasi sekä mahdolliset hyttikaveri toiveesi osoitteeseen: hky.toimisto[at]gmail.com.

Ilmoittautumiset viimeistään 25.3.

Voit myös varata risteilyn suoraan liiton kautta osoitteesta: teollisuusliitto.fi/jasenristeily. Mikäli haluat saada HKY:n tarjoamat tuet tulee sinun ilmoittaa tästä HKY:n toimistoon ennen risteilyä.

Huom! Jos hyttit jäävät ns. vajaaksi, saattaa liitto majoittaa niihin yhdistyksen ulkopuolisia, mutta yritämme parhaamme mukaan välttää tämän.
Hytit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ottaen huomioon hyttikaveritoiveet.

Mukavaa risteilyä!

 

Risteilyn peruutusehdot

  • 28.3. mennessä peruutus kuluitta
  • 15.4. mennessä perutuista varauksista peritään peruutuskuluina ennakkomaksu 50 €/hlö
  • 15.4. jälkeen ja 8.5. ennen tehdyistä peruutuksista peritään peruutuskuluina 50 % matkan kokonaishinnasta
  • 8.5. jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta

Lääkärintodistuksella peruttaessa peritään toimistokuluina 20 €/hlö. Lääkärintodistus on toimitettava matkanjärjestäjälle 2 viikon sisällä peruutuksesta.