PAIKKA TÄYTETTY. Äitiyslomasijaisuus Studio/Prepress Operaattorin tehtävään Gemaltossa

27.8.2018

Gemalto Oy

Gemalto Oy kuuluu maailmanlaajuiseen Gemalto-konsernin, joka  on maailman johtava yritys digitaaliseen turvallisuuteen keskittyvien ratkaisujen tuottajana. Vantaalla toimiva yksikkömme on erikoistunut erittäin korkean turvatason sirullisten ja visuaalisten ID-tuotteiden ja –sovellusten kehittämiseen ja valmistamiseen.  Gemalton tuotevalikoimaan kuuluvat myös pitkälle kehitetyt  pankki- ja maksukorttiratkaisut, erilaiset asiakaskortit, SIM-kortit ja matkapuhelinsovellukset, julkisen liikenteen matkakorttiratkaisut sekä erilaiset yritysturvallisuuden ratkaisut.

Gemalton liikevaihto vuonna 2017 oli 3 miljardia euroa. Toimimme yli 48 maassa ja palveluksessamme on +15 000 työntekijää. Suomessa meitä on yli 400 digitaalisen turvallisuuden ja turvapaino-osaamisen asiantuntijaa erilaisissa rooleissa mm.tuotannon, myynnin, asiakaspalvelun, tuotekehityksen sekä eri tukitoimien parissa.

Lisää tietoa Gemalton toiminnoista Suomessa www.gemalto.com/suomi ja Gemaltosta globaalisti www.gemalto.com.

 

Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen

PREPRESS-TYÖNTEKIJÄÄ

työskentelemään korkean turvatason omaavien tuotteiden parissa. Tehtävä on monipuolinen ja haasteellinen; teet töitä painovalmiiksi, muokkaat asiakkaalta tulevaa aineistoa ja asemoit ne levynvalmistusta varten. Työ pitää sisällään myös konttoritöitä ja arkistointia. Lisäksi toimit levynvalmistuksen tuuraajana. Toimit yhteistyössä monen eri osaston, mm. tuotannonsuunnittelun, asiakaspalvelun sekä painon kanssa.

Tehtävässä menestyminen vaatii kykyä keskittyä yksityiskohtiin, samalla hahmottaen ja ymmärtäen suuret ja monikerroksiset kokonaisuudet. Sinulla on aikaisempaa kokemusta repro- ja painotoiminnasta, joten ymmärrät sekä prepress-toimintoja että painotekniset mahdollisuudet ja rajoitukset. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi painonpinnanvalmistaja. Sinulla on hyvät PC-taidot ja osaat myös käyttää graafisia ohjelmia, kuten Illustrator ja/tai InDesign. Acrobat- ja Photoshop-osaaminen sekä Equios-työnkulun tuntemus ovat eduksi. Kommunikoit hyvin sekä suomeksi että englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Olet motivoitunut, vuorovaikutustaitoinen ja reipashenkinen tiimityöntekijä. Sinulla on myös hyvä paineensietokyky, olet tarkka työssäsi ja viet aloittamasi työt loppuun itseohjautuvasti. 

Tehtävä on määräaikainen äitiyslomasijaisuus. Aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään syys/lokakuussa, sijaisuuden arvioitu kesto vuoden 2019 loppuun.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 9.9.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: anu.dajani@gemalto.com.