Helsinki–Uusimaa-alueen perhepäivä Sirkus Finlandiassa

11.6.2019

 

Helsinki–Uusimaa-alueen perhepäivä Sirkus Finlandiassa

Teollisuusliiton Helsinki–Uudenmaan-alue järjestää Teollisuusliiton jäsenille ja heidän perheilleen perhetapahtuman, jota vietetään Sirkus Finlandian ratkiriemukkaissa sirkustunnelmissa Helsingin Kaisaniemessä lauantaina 5.10.2019.

Tilaisuus alkaa sirkusteltassa kello 12.30, jolloin tulee olla istumapaikalla katsomossa. Tilaisuuden kestoajaksi on ilmoitettu noin 2,5 tuntia sisältäen väliajan.

Näytöksen päätyttyä ei ole muuta ohjelmaa, joten ammattiosastot voivat suunnitella paluumatkan aikataulut sen mukaan.

Ohjelma

Tilaisuus avataan Helsinki–Uudenmaan-alueen tervehdyksellä sirkusväelle, jonka jälkeen puheenvuoron pitää liiton edustaja. Toiminta-alueen hallinnon jäsen johdattelee meidät Sirkus Finlandian esityksen tunnelmiin.

Kuljetukset

Ammattiosastojen ja yhteistyöryhmien toivotaan järjestävän bussikuljetuksia perhetapahtumaan. Ammattiosastojen järjestämistä bussikuljetuksien matkakuluista vastaavat ammattiosastot / osallistujat. Bussien jättö- ja noutopaikat kannattaa sopia bussifirmojen kanssa etukäteen, jotta vältytään turhilta kiireen aiheuttamilta ongelmilta.

Pyydämme ammattiosastoja, mikäli mahdollista, osallistumaan yhteiskuljetuksien kustannuksiin. Tapahtumaan ei kannata tulla omilla autoilla Kaisaniemen vähäisten pysäköintipaikkojen vuoksi. Lähialueilta saapuville suosittelemme julkisten kulkuneuvojen käyttöä.

HUOM!

Sirkukseen lipun/lippuja lunastaneiden kannattaa tiedustella oman ammattiosaston puheenjohtajalta yhteiskuljetusmahdollisuuksista.

Lippujen ostaminen ja kustannukset

Sirkus Finlandian yksityisnäytöksemme esityksen omavastuuhinta osallistujalle on 2 euroa/lippu. Kahden euron omavastuuhinta muodostuu Ticketmasterin lipunmyynnin kustannuksista.

Sirkukseen lähtijät, Teollisuusliiton jäsen perheineen, ostavat itse lipun/liput (max. 6 lippua) henkilökohtaisesti lipunmyynnistä yksityisnäytöksemme lipunmyynnin alkaessa aukeavan nettilinkin kautta.

Lippujen myynti perhetapahtumamme yksityisnäytökseen käynnistyy ostolinkin auetessa 26.8. kello 9.

Lipunmyynti (Ticketmaster)


Lipunmyyntilinkki on avoinna 5.10.2019 asti tai niin kauan kuin lippuja on saatavilla. Mikäli liput menevät ennen 5.10. ilmoittaa myyntijärjestelmä automaattisesti, että tilaisuus on loppuunmyyty.

Lippuja varatessa tulee huomioida pienten lasten osalta, että jokaiselle, joka istuu penkillä, ei vanhempien sylissä, tulee varata oma lippu esitykseen.

Perhetapahtumaan ei sisälly aluetoimiston järjestämää ruokailua. Ruokailu kannattaa ajoittaa Sirkuksen väliajalle. Sirkusteltassa on omia kioskeja, joista voi tarvittaessa ostaa suolaista ja makeaa välipalaa.