Työväen Musiikkitapahtuma

Aika: 26.-29.7.2018
Paikka: Valkeakoski

Työväen Musiikkitapahtuma 47. kerran Valkeakoskella 26.-29.7.2018!

Mukana mm. Aleksi Aava Band, Apulanta, Dumari & Spuget, Duunari Stand-up, Gasellit, Happoradio, Huora, Japi Hyökyvaara, Juha Tapio, Juurakko, Los Salsanismo, Mara Balls, Matti ja Teppo, Minä & Nieminen, Mira Luoti, Olavi Uusivirta, Paleface & Värttinä, Reino Nordin, Scandinavian Music Group, Suvi Teräsniska, Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus, Younghearted, Isac Elliot, Elsi Sloan, Petteri Sariola.

Nelipäiväinen Työväen Musiikkitapahtuma on tunnettu menevistä keikoistaan, lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan. Tapahtumassa kuullaan muun muassa poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia.

UPM:n Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaalla järjestettävä festivaali kutsuu jokaisen ihastelemaan historian ja nykypäivän ainutlaatuista kohtaamista, työväen uusien ja vanhojen perinteiden rinnakkaiseloa.

 

Teollisuusliiton jäsenet saavat tapahtumaan 20 euron alennuksen näyttämällä jäsenkorttiaan joko lipun oston yhteydessä tai portilla rannekkeen vaihdon yhteydessä.

Lippujen hinnat tapahtumaan löytyvät osoitteesta https://www.valmu.com/liput/

Myös HKY tukee jäseniensä osallistumista tapahtumaan erikseen ja maksaa lopun rannekkeen hinnasta. HKY:n tuen saa jälkikäteen kuittia vastaan. Kuitin voi lähettää osoitteeseen  hky.toimisto[at]gmail.com tai laittaa postitse.

Alennus ja tuki on henkilökohtainen.

Tapahtumassa voi tavata myös liiton väkeä järjestöautolla tapahtumatorilla 27.–28.7. Musiikkitapahtuman yhteydessä järjestetään liiton jäsentapahtuma Kirjaslammen lavalla perjantaina 27.7. kello 17–19. Viihteelliseen iltaan ovat tervetulleita Teollisuusliiton jäsenet. Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen tarjoilujen vuoksi.
https://www.lyyti.fi/reg/Valmu_2018_Teollisuusliiton_jasentilaisuus_7661