Teollisuusliiton jäsenristeily

Aika: 7.-8.5.2022

---------------------------------

HUOM!

Jäsenristeily siirtyy – uusi ajankohta on 7.–8.5.2022


Teollisuusliiton jäsenristeily siirretään uuteen ajankohtaan 7.–8.5.2022 koronatilanteen vuoksi.

Tehdyt matkavaraukset ovat voimassa. Uudet matkustus- sekä peruutusehdot päivitetään ja niistä tiedotetaan erikseen liiton verkkosivuilla ja Facebookissa. Käytännössä siis matkanvaraajien ei tarvitse tehdä toistaiseksi mitään.

Matkapojat päivittää automaattisesti varausten lähtöpäivän ensi huhtikuulle ja on yhteydessä matkanvaraajiin. Kannattaa siis odottaa rauhassa Matkapoikien yhteydenottoa.

Risteilyn myynti avataan uudestaan sen jälkeen, kun muutokset on tehty.

Seuraa liiton kanavia ja jäsenristeilyn tapahtumasivua päivitysten osalta. Päivitämme lisätietoa myös ruotsiksi mahdollisimman pian.

---------------------------------

 

Teollisuusliiton jäsenristeily 5.–6.9.2020

*********************************
 

Syyskuussa seilataan jälleen Silja Europalla Helsingistä Tallinnaan. Luvassa on huippuesiintyjiä, hauskaa tekemistä, hyvää ruokaa ja parasta porukkaa.

Risteilyn pääesiintyjänä on Erin ja diskoväkeä tanssittaa maanmainio Dj Matti Airaksinen ja bilebändinä soittaa suosittu Remix. Karaokessa kilpaillaan ja lauletaan koko lauantai-ilta. Sunnuntain tapahtumatorilla tavataan tuttuja ja puhutaan asiaa.
 

Laiva lähtee Helsingin Länsiterminaalista kohti Tallinnaa lauantaina 5.9. kello 18.30 ja takaisin Helsingissä ollaan sunnuntaina 6.9. kello 16. Maihinnousu Tallinnassa on mahdollista sunnuntaina kello 8–12. Risteilyn ikäraja on 18 vuotta.

 

HKY on varannut risteilyltä 30 paikkaa ja yhdistyksen kautta on saatavilla hyttejä A4- ja B4-hyttiluokista. HKY tukee jäseniään 50 eurolla ja tarjoamalla sunnuntain lounaan.

Hinta jäsenille/henkilö
A4-hytti     30 euroa
B4-hytti     15 euroa

Risteilylle osallistujan pitää olla Teollisuusliiton jäsen.

Ilmoittautumiset yhdistyksen nettisivujen kautta 30.4. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.
Risteily maksetaan yhdistyksen tilille FI67 1521 3007 1033 38. Viite: Teollisuusliiton jäsenristeily 2020.
Jos varaat risteilyn itse Matkapoikien kautta, ilmoita siitä yhdistykselle, niin saat tukisumman kuittia vastaan takaisin.

Muistathan, että mukaan tarvitset passin tai kuvallisen henkilökortin.