Nuorisojaosto

Helsingin Kirjatyöntekijäin Yhdistyksen nuoret

 

Ammattiosasto on työntekijöiden paikallinen toimintayksikkö, HKY kokoaa Helsingin, Espoon ja Vantaan graafisten alojen työpaikkojen työntekijät.

Osastolla on nuorten toimintaan vuosittain varattua määrärahaa joka käytetään tapahtumiin nuorille. Liiton ja osaston nuorten tapahtumat on pääsääntöisesti tarkoitettu alle 35-vuotiaille.

Jos sinulla on ehdotuksia tapahtumaksi lähetä ehdotus sähköpostilla yhdistyksen osoitteeseen hky.toimisto[at]gmail.com. Vuonna 2017 nuorisovastaavana toimii Maarit Tammiluoma maarit.tammiluoma[at]sanoma.com. Nuorten asiassa voit lähettä myös viestiä hallituksen puheenjohtajalle Mikko Torvelle mikko.torvi[at]gmail.com tai sihteerille Jessica Raita jessica.raita[at]edita.fi.

Myös opiskelijajäsenet voivat osallistua. Pääosa HKY:n opiskelijajäsenistä opiskelee Käpylän tekniikan alan oppilaitoksessa painotekniikan ja ulkoasuntoteutuksen linjoilla.

Paikallisten tapahtumien lisäksi kannattaa osallistua liiton tarjoamiin nuorten tapahtumiin, jotka ovat pääsääntöisesti osallistujille maksuttomia ja ihmisiä osallistuu eri puolilta suomea. Tänä vuonna tarjolla mm. nuorten TES-päivät jotka ovat Sokos Hotel Flamingossa 18.–19.11.2017. Lisää tietoja tapahtumista ja ilmoittautumisista löytyy TEAMin nettisivuilta.

TEAMin nuorisotoiminta ei ole erillään muusta toiminnasta. Nuorille jäsenille vain tarjotaan syventävää opastusta ja johdatusta Ay-toimintaan. Jokaisella on joskus eka kerta. Toivottavasti eka kerta TEAMin tilaisuudessa ei jää viimeiseksi, vaan herättää pohtimaan asioita. Tutustu tapahtumakalenteriin ja lähde mukaan toimintaan.

TEAMin nuorisotoiminnassa ovat mukana alle 35-vuotiaat jäsenet, siis yli 15 000 nuorta. Kannattaa olla osa tätä joukkuetta!

Meidät löydät myös nyt myös Facebookista.