TEAMin Kesäpäivä-laiva vaihtuu

24.7.2014

TEAMin Kesäpäivä-laiva vaihtuu


Silja Europan tilalle Baltic Queen.


Tallink-konserni ja Bridgemans Services Ltd. ovat sopineet risteilyalus Silja Europan vuokraamisesta majoituslaivaksi Australiaan 7.8.2014 alkaen, kertoo Ilta-Sanomat.

TEAMin Kesäpäivien ja 120-vuotisjuhlaristeilyn pitopaikaksi varattu Silja Europa vaihtuu näin toiseen laivaan, Tallinkin uusimpaan laivaan Baltic Queeniin. Laiva on esimerkiksi majoituskapasiteetiltaan Silja Europaa vastaava.

Risteilylle ilmoittautuneita TEAMin jäseniä informoidaan asiasta, kunhan laivan vaihtumisen tuomat muutokset ovat selvillä. Kaikki Kesäpäiville ilmoittautuneet kuitenkin mahtuvat mukaan myös uudelle laivalle. Asiasta tiedotetaan myöhemmin suoraan ammattiosastoille. Lisäksi tiedot muutoksista julkaistaan liiton nettisivuilla ja Facebook-sivuilla sekä elokuun puolivälissä ilmestyvässä Intiim-lehdessä.

 

Matka-Vekka on yhteydessä ensi viikolla (viikko 31) kaikkiin matkan tilaajiin, joiden hytti- tai ateriavarauksiin tulee muutoksia.

Mahdolliset ohjelmanmuutokset päivitetään liiton sivuille..

Laivan vaihtumisen vuoksi jäljellä olevien laivapaikkojen myynti on tilapäisesti keskeytetty. Myynti jatkuu, kun Matka-Vekka ja Tallink ovat saaneet laivanmuutoksesta johtuvat asiat selvitettyä.

Jo paikkansa varanneiden osalta ei ole syytä huoleen, sillä Juhalristeily toteutuu eikä hintoihin tule mitään muutoksia. 

Kaikissa epäselvissä tilanteissa olkaa suoraan yhteydessä Matka- Vekkaan 020 120 4090. Liitossa kysymyksiin vastaavat Arja Salo arja.salo[a]teamliitto.fi ja Mari Kivi mari.kivi[a]teamliitto.fi. Mari on  lomalla 7.7.-3.8. ja Arja lomailee  18.6.-10.8.2014.