Linkit

 • SAK
  SAK on yli miljoonan suomalaisen ja 21 ammattiliiton keskusjärjestö. Sen toiminnan perustana ovat ihmisarvoinen työelämä, yhdenvertaisuus ja heikompien puolustaminen. Näiltä sivuilta löydät tietoa SAK:n toiminnasta, historiasta ja asiantuntijoista.

 • Työväen Sivistysliitto
  Työväen Sivistysliitto TSL on kaksikielinen vapaan sivistystyön järjestö, joka tarjoaa koulutusta aikuisväestölle.

 • Kiljavan opisto
  Kiljavan opisto on vuonna 1950 perustettu kansanopisto, joka on erikoistunut järjestökoulutukseen. Kiljavan opisto on aikuisten oppijoiden kohtaamispaikka, jossa työelämän kysymykset ovat vahvasti läsnä.

 • Murikka-opisto
  Murikka-opisto on työntekijän tukena. Kehitämme, tuotamme ja markkinoimme tasokasta aikuiskoulutusta teollisuuden työelämän, työntekijöiden edunvalvonnan ja työyhteisöjen tarpeeseen. Murikka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Näsijärven kupeessa, Tampereen Teiskossa.

 • Tatsi
  Tatsi eli Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys ry on työttömien edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Järjestämme tukitoimintaa ja koulutusta työttömille ja työttömille nuorille.

 • Finlex
  Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.

 • Aluehallintovirasto
  Aluehallintovirasto eli AVI toimii opetus- ja kulttuuritoimen, pelastustoimen, peruspalvelujen, oikeusturvan, työsuojelun ja ympäristölupien asialla.

Aineistot ja lomakkeet (Teollisuusliitto)

mm. jäseneksi liittyminen, työehtoasiat, luottamusmiesvaalit, työsuojeluvaalit

Teollisuusliitto on Suomen suurin teollisuuden ammattiliitto. Siihen kuuluu 226 000 jäsentä, joista 79 prosenttia on miehiä ja 21 prosenttia naisia. Jäsenet työskentelevät 33 sopimusalalla. Liitto on Suomen Ammattiliittojen keskusjärjestön, eli SAK:n, jäsen.