Linkit

Teollisuusliitto

Aluehallintovirasto
Aluehallintovirasto eli AVI toimii opetus- ja kulttuuritoimen, pelastustoimen, peruspalvelujen, oikeusturvan, työsuojelun ja ympäristölupien asialla.

Työturvallisuuslaki

Työaikalaki

Työsopimuslaki

Finlex
Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.

Tatsi
Tatsi eli Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys ry on työttömien edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Järjestämme tukitoimintaa ja koulutusta työttömille ja työttömille nuorille.

Murikka-opisto
Murikka-opisto on työntekijän tukena. Kehitämme, tuotamme ja markkinoimme tasokasta aikuiskoulutusta teollisuuden työelämän, työntekijöiden edunvalvonnan ja työyhteisöjen tarpeeseen. Murikka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Näsijärven kupeessa, Tampereen Teiskossa.

Kiljavan opisto
Kiljavan opisto on vuonna 1950 perustettu kansanopisto, joka on erikoistunut järjestökoulutukseen. Kiljavan opisto on aikuisten oppijoiden kohtaamispaikka, jossa työelämän kysymykset ovat vahvasti läsnä.

Työväen Sivistysliitto
Työväen Sivistysliitto TSL on kaksikielinen vapaan sivistystyön järjestö, joka tarjoaa koulutusta aikuisväestölle.

SAK
SAK on yli miljoonan suomalaisen ja 21 ammattiliiton keskusjärjestö. Sen toiminnan perustana ovat ihmisarvoinen työelämä, yhdenvertaisuus ja heikompien puolustaminen. Näiltä sivuilta löydät tietoa SAK:n toiminnasta, historiasta ja asiantuntijoista.