Koulutusten kahviraha

Helsingin Kirjatyöntekijäin Yhdistys tukee HKY:n omille kursseille, Teollisuusliiton, Työväen sivistysliiton ja KSL:n kursseille (jotka ovat työelämään tai työssä jaksamiseen liittyviä) osallistuvia jäseniä kahvirahalla. Summan suuruus on verottomana 30 euroa jokaiselta kurssipäivältä.

Koska koulutusten kahviraha on verotettavaa tuloa, tarvitsemme maksua varten verokortin. Jos verokorttia ei toimiteta, vähennetään tuesta veroa 60%.
Lähetä verokortti hakemuksen liitetiedostona. Ongelmatilanteissa viestiä voi laittaa toimiston osoitteeseen.

Tukea haetaan koulutuksen jälkeen HKY:n nettisivujen kautta. Kurssi tulee olla suoritettu hyväksyttävästi läpi. Kurssin läpäisemisestä pitää lähettää yhdistykslle esim. todistuksesta tai opintokirjasta kuva tai pdf-tiedosto. Kurssistipendiä voi hakea kursseilta jotka ovat vuoden 2021 aikana.
 

https://www.teollisuusliitto.fi/osallistu/kouluttaudu/
http://www.murikka-opisto.fi/etusivu
https://www.tsl.fi/koulutus/kurssikalenteri.html
http://www.ksl.fi/koulutusta/koulutuskalenteri/

 

Kahvirahahakemus

*
*
*
*
*
*
*

Tiedostojen maksimikoko yhteensä on 10 Mt.


Kahvirahan saa kurssista, joka on hyväksytysti suoritettu ja todistuksesta tai opintokirjasta on toimitettu meille kopio kuvana tai pdf-tiedostona. Todistuksen voi toimittaa hakemuksen liitteenä tai sähköpostitse osoitteeseen hky.toimisto[at]gmail.com.

Jos et jostain syystä saa kurssilta todistusta, kerro lisätietoja koulutuksesta Lisätietoja-kenttään. Esim. koulutuksen vetäjän tai järjestäjän yhteystiedot, jotta voimme todentaa koulutuksen suoritetuksi.


Antamasi tiedot tallennetaan Helsingin Kirjatyöntekijäin Yhdistyksen rekisteriin, jota ylläpitää yhdistyksen hallitus ja Tilingo Oy. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.