Koulutusten kahviraha

Helsingin Kirjatyöntekijäin Yhdistys tukee HKY:n omille kursseille, Teollisuusliiton, Työväen sivistysliiton ja KSL:n kursseille (jotka ovat työelämään tai työssä jaksamiseen liittyviä) osallistuvia jäseniä kahvirahalla. Summan suuruus on 30 euroa jokaiselta kurssipäivältä.

Tukea haetaan koulutuksen jälkeen HKY:n nettisivujen kautta. Kurssi tulee olla suoritettu hyväksyttävästi läpi. Kurssin läpäisemisestä pitää lähettää yhdistykslle esim. todistuksesta tai opintokirjasta kuva tai pdf-tiedosto. Kurssistipendiä voi hakea kursseilta jotka ovat vuoden 2021 aikana.
 

https://www.teollisuusliitto.fi/osallistu/kouluttaudu/
http://www.murikka-opisto.fi/etusivu
https://www.tsl.fi/koulutus/kurssikalenteri.html
http://www.ksl.fi/koulutusta/koulutuskalenteri/

 

Kahvirahahakemus

*
*
*
*
*
*
*

Kahvirahan saa kurssista, joka on hyväksytysti suoritettu ja todistuksesta tai opintokirjasta on toimitettu meille kopio kuvana tai pdf-tiedostona. Todistuksen voi toimittaa hakemuksen liitteenä tai sähköpostitse osoitteeseen hky.toimisto[at]gmail.com.

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

Jos et jostain syystä saa kurssilta todistusta, kerro lisätietoja koulutuksesta Lisätietoja-kenttään. Esim. koulutuksen vetäjän tai järjestäjän yhteystiedot, jotta voimme todentaa koulutuksen suoritetuksi.


Antamasi tiedot tallennetaan Helsingin Kirjatyöntekijäin Yhdistyksen rekisteriin, jota ylläpitää yhdistyksen hallitus ja Tilingo Oy. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.