Kirjan talon sauna- ja kokoustilojen vuokraus- ja peruutusehdot

Varaaminen: Kirjan talon sauna- ja kokoustilan varaaminen tapahtuu www.hky001.fi sivuston kautta. 

Tilat voi vuokrata klo 24.00 asti, mutta kovien äänien kuten musiikin on loputtava klo 23.00 mennessä.

Tilojen vuokraaja on velvollinen siistimään käytetyn tilan siten, että kalusto ja välineet laitetaan paikoilleen ja roskat kerätään roskakoreihin. Tiloihin on mahdollisuus tuoda omia tavaroita.

Tilaisuuden järjestäjän tulee tarvittaessa huolehtia kokoontumislain mukaisesta ilmoituksesta poliisille. Mikäli tilojen käytön aikana vahingoitetaan kiinteistöä, kalustoa tai muuta omaisuutta, on vuokraajan viipymättä ilmoitettava vahingosta Kirjan talon vahtimestarille korvausmenettelyn selvittämistä varten. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingon.

Tilojen jälleenvuokraus on kielletty.

Ikäraja: Varaajan oltava vähintään 18-vuotta.

Sisäänpääsy: Vuokraaja saa noin vrk ennen viestin missä on vuokrauksen ajan toimiva ovikoodi. Lisätietoja Kirjan vahtimestarilta p. 044 768 4070.

Vastuu tiloista ja irtaimistosta: Tilojen vuokraaja vastaa As. Oy Kirjan talolle sekä kiinteistönomistajan omaisuudelle aiheutuvista vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuvista kustannuksista. Laitteistoille ja huonekaluille aiheutuneet vahingot veloitetaan syntyneiden kustannusten mukaisesti. 

Järjestyksenpito: Tiloissa on käyttäydyttävä siivosti, noudatettava yleistä järjestystä ja vältettävä turhaa metelöintiä. Henkilökunnalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus, mikäli sen katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille.

Siivous: Vuokraaja vastaa siitä, että tilat jäävät asialliseen kuntoon tilaisuuden päätyttyä (esim. pullot ja tölkit kerätään pusseihin, roskat viedään roskikseen ja mahdolliset tiskit tiskataan). Tilat on jätettävä samaan tilaan kuin ne oli vastaanotettaessa. Mikäli lisäsiivouksen tarvetta ilmenee, laskutetaan tilaajaa syntyneiden kustannusten mukaisesti. 

Pois lähdettäessä: Vuokraaja sammuttaa valot ja sulkee ovet lähtiessään. Talon rappukäytävästä ja piha-alueelta tulee poistua viipymättä ja melua aiheuttamatta. 

Löytötavarat: Mahdollisia löytötavaroita voi kysellä Kirjan talon vahtimestarilta.

Peruutusehdot: Tilavarauksen voi peruuttaa veloituksetta 7 vrk ennen vuokrauspäivää. Mikäli peruutus tapahtuu 6-4 vrk ennen vuokrauspäivää, veloitamme 50 % varaushinnasta. Alle 3 vrk ennen vuokrapäivää tapahtuneista peruutuksista veloitamme koko varauksen hinnan.

Maksuehdot: Maksu tapahtuu tilavarausta tehdessä. Mikäli varaaja ylittää ennalta sovitun ajan, tullaan se laskuttamaan jälkikäteen.

Reklamaatiot: Mahdolliset reklamaatiot on esitettävä välittömästi vuokrauksen jälkeen sähköpostitse osoitteeseen: hky.toimisto@gmail.com.

Vuokraamalla tilat, varaaja hyväksyy vuokraus- ja peruutusehdot.